Contact

Op zoek naar relevante landelijke en regionale informatie rondom het coronavirus COVID-19? Klik hier om naar de website van HaaglandenVeilig te gaan. Vragen over het toepassen van de noodverordeningen kun je stellen bij het ondernemersloket van je gemeente. Onderaan deze pagina vind je daarvan een overzicht.

Adres

Dedemsvaartweg 1,
2545 AP Den Haag

Contact

Wij zijn onder kantoortijden te bereiken op 088 886 8000 en via e-mailadres: info@vrh.nl. De afdeling communicatie is bereikbaar op telefoonnummer 088 886 8060 en via e-mailadres: communicatie@vrh.nl. 

Bij incidenten kan de pers onze Woordvoerder Brandweer bereiken op 06-55301656. Dit nummer is niet bedoeld voor meldingen en vragen van publiek. 

Geen spoed wel brandweer?

Heb je de brandweer ter plaatse nodig, maar is het geen levensbedreigende of acuut gevaarlijke situatie? Dan bel je 0900-0904.

Heb je een klacht?

Op de pagina klachten kun je meer lezen over hoe je je klacht kunt indienen en over de procedure. Klik hier om de pagina te bezoeken. 

Vragen?
Neem gerust contact met ons op!

Velden met een * zijn verplichte velden.

Corona-gerelateerde vragen

Ondernemers die vragen hebben over de coronamaatregelen kunnen contact opnemen met de onderstaande ondernemersloketten van de eigen gemeenten:

Ook als burger kun je contact opnemen met je eigen gemeente.

Veiligheidsregio Haaglanden