5 november: livestream uitreiking award Overheidsmanager van het Jaar

03 november 2020

Esther Lieben, directeur en Commandant Brandweer van de Veiligheidsregio Haaglanden, is genomineerd voor de award Overheidsmanager van het Jaar 2020. Samen met twee andere genomineerden staat zij in de finale. Op donderdag 5 november van 17:30 tot 19:00 uur vindt de uitreiking plaats, deze is te volgen via een livestream.

Uitreiking

De uitreiking vindt plaats in de Ridderzaal in Den Haag, via deze link kun je je aanmelden om de livestream te volgen. Niet alleen volg je de uitreiking van de Overheidsmanager van het Jaar, ook krijg je een exclusief kijkje in de Ridderzaal en weet je welke organisatie de Award Overheidsorganisatie van het jaar in de wacht sleept. Daarnaast wordt traditiegetrouw ook de Jonge Ambtenaar van het Jaar bekendgemaakt.

Esther Lieben, Algemeen Directeur Veiligheidsregio Haaglanden en Commandant Brandweer Haaglanden, poseert in daklift

Nominatie Esther Lieben

De organisatie van de Overheidsawards geeft de volgende motivatie voor Esthers nominatie voor Overheidsmanager van het Jaar:

“Esther Lieben geeft haar medewerkers de ruimte om maatwerk te leveren en te experimenteren, maar zorgt ze dat het beoogde doel niet vergeten wordt. In de successen die daarbij behaald worden, zet ze haar medewerkers centraal. Tegelijkertijd maakt ze zich hard voor diversiteit binnen haar organisatie vanuit de visie dat een organisatie die de samenleving dient daarvan een afspiegeling moet zijn. Zo dient het werk van de veiligheidsregio als inspiratie voor andere organisaties. Esther is een authentieke overheidsmanager die weet waar ze voor staat. Met hart voor het veiligheidsdomein, de uitvoering en bijbehorend vakmanschap, weet zij de juiste partijen, met name in crisistijden, goed met elkaar te verbinden.”

Benieuwd naar de andere finalisten? Neem dan een kijkje op de website van de Overheidsawards. Klik hier om naar de website van overheidsawards te gaan.

Meer nieuws

Ploeg op bezoek van The Green Village

12 april 2022

The Green Village en Veiligheidsregio Haaglanden samen aan de slag met de energietransitie

The Green Village is een proeftuin op de campus van de Technische Universiteit Delft. Wetenschappers, bedrijven en studenten testen en experimenteren hier met duurzame innovaties, met als doel om een...

Lees meer »
Strandvoertuig Brandweer Haaglanden voor Legoland

30 maart 2022

LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen is een brandweerauto rijker

Vandaag onthulde LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen een unieke brandweerauto van Brandweer Haaglanden: een strandjeep van het Surf&Rescueteam van kazerne Scheveningen.

Lees meer »
Technische hulpverlening bij incident auto op kant

25 maart 2022

Veiligheidsregio Haaglanden ontvangt hercertificering voor brandweeronderwijs

Een organisatie mag niet zomaar brandweeronderwijs verzorgen. Hiervoor moet de organisatie beschikken over het Kwaliteit Aanbieders Brandweeropleidingen (KAB-)certificaat van het Nederlands Instituut...

Lees meer »