Esther Lieben is Overheidsmanager van het Jaar 2020

05 november 2020

Esther Lieben, directeur en Commandant Brandweer van de Veiligheidsregio Haaglanden, is vanavond verkozen tot Overheidsmanager van het Jaar 2020. Een prachtige, een terechte titel. De Veiligheidsregio Haaglanden is hartstikke trots op haar.

In haar speech gaf Esther aan dat dit een prestatie is van de hele organisatie. “Ik heb dit te danken aan alle fantastische mensen om mij heen. Aan alle mensen in de operationele dienst, op kantoor, de meldkamer en noem maar op. Met elkaar geven we hulp aan hen die daarom vragen! Ik ben enorm dankbaar dat ik dit mag doen, samen met mijn mensen!”

“Hart voor het veiligheidsdomein”

Eerder gaf de organisatie van de Overheidsawards al een mooie toelichting op de nominatie van Esther. “Esther Lieben geeft haar medewerkers de ruimte om maatwerk te leveren en te experimenteren, maar zorgt ze dat het beoogde doel niet vergeten wordt. In de successen die daarbij behaald worden, zet ze haar medewerkers centraal. Tegelijkertijd maakt ze zich hard voor diversiteit binnen haar organisatie vanuit de visie dat een organisatie die de samenleving dient daarvan een afspiegeling moet zijn. Zo dient het werk van de veiligheidsregio als inspiratie voor andere organisaties. Esther is een authentieke overheidsmanager die weet waar ze voor staat. Met hart voor het veiligheidsdomein, de uitvoering en bijbehorend vakmanschap, weet zij de juiste partijen, met name in crisistijden, goed met elkaar te verbinden.”

 

Bekijk hier de video op YouTube om meer te weten te komen over Esther en de titel Overheidsmanager van het Jaar 2020. 

Meer nieuws

""

Kazerne Monster bedankt tieners voor hulp tijdens brand Poeldijk

28 februari 2024

Op vrijdagavond 2 februari brak er een grote brand uit in een bedrijfspand aan de Jupiter in Poeldijk. Dankzij een slimme actie van Jordy (17) Robbie (17) en Jay (16) kon de brandweer de achterkant...

Lees meer »
Een afbeelding met de tekst Jaaroverzicht 2023 en het logo van de veiligheidsregio Haaglanden

Jaaroverzicht 2023

30 januari 2024

Ook in 2023 zijn er weer veel incidenten bestreden, is er veel geoefend, hebben we preventief opgetreden en brachten we veel adviezen uit. Benieuwd naar de cijfers en hoogtepunten van 2023?

Lees meer »
""

Duurzaamheid in de praktijk

16 januari 2024

Ook wij dragen ons steentje bij aan het milieu. De afgelopen maanden hebben er al veel zichtbare én onzichtbare veranderingen plaatsgevonden.

Lees meer »